Cílem celého cyklu je naučit se samostatně pracovat s badatelskou metodou - tj. nejen se seznámit s již hotovými aktivitami, ale především si umět sám vytvořit skutečně badatelské vyučovací jednotky - takové, které sedí vám, vašim žákům, které jsou ušité na míru tomu, co potřebujete probrat. Skutečně bádat a něco objevovat dost dobře nejde bez zaujetí pro věc. Jak v žácích takové zaujetí můžeme probudit? Součástí lekce budou praktické ukázky a návody. |
|||
Místo a čas konání: | Cena: | Kapacita: | |
---|---|---|---|
Albertov 3 128 43 | Praha 2 |
od 15 do 16:30 hod. | 490,00 Kč | 5 osob |
Účast si můžete objednat pro následující termín kurzu: |
Nebyl nalezen žádný volný termín! |
||
* | |||
Kurz vhodný pro učitele 2.stupně ZŠ i pro středoskolské učitele.Seznámíme se s tématem chemie potravin a jak toto téma propojit s ostatními přírodovědnými předměty, především Přírodovědou/Biologií a Výchovou ke zdraví. K dispozici dostanete výukové materiály na toto téma a seznámíte se s badatelsky orientovanou úlohou - Potravinová pyramida. Následně navážeme úlohami na téma Éčka v potravinách - Posouzení vlivu vzhledu potravin na jejich výběr spotřebitelem, Odbarvení Coca-coly, Důkaz škrobů v potravinářských výrobcích a Příprava vlastní limonády z přídatných látek. | |||
Místo a čas konání: | Cena: | Kapacita: | |
---|---|---|---|
Albertov 3, Praha | |
od 15:00 do 17:00 hod. | 490,00 Kč | 5 osob |
Účast si můžete objednat pro následující termín kurzu: |
Nebyl nalezen žádný volný termín! |
||
* | |||